Veckobrev innan avslutning!

Imorgon när vi ska uppträda har vi pratat om att de som vill får gärna ta med sig solglasögon, hatt eller keps. Dessa ska användas som rekvisita i samband med vårt uppträdande. Jag har påmint eleverna om detta!

Imorgon börjar vi skoldagen 08.10 med samling i klassrummet för elever och pedagoger. Kl 09.00 börjar avslutning för elever och vårdnadshavare på scenen framför skolan. Den brukar hålla på ca 1 timme och efter kan man fika på gräsmattan med medhavd fikakorg.

För de elever som går hem direkt efter skolavslutningen är det viktigt att ni talar om det för fritids. För alla gäller det att tömma hyllan helt på kläder och saker. Under sommarlovet ska elevernas saker förvaras i en väska, då blir det lättare att flytta mellan avdelningar mm.

Under sommarlovet kommer eleverna få med sig ett frivilligt uppdrag, att läsa och registrera sin läsning på ”jagharläst.se” (densamma som vi gjorde förra året). Tänk på att vi kom på fjärde plats förra året! Vi har chansen igen! Nedan hittar ni informationen:

Eleverna kommer imorgon få med sig en nyckelknippa med hjälp av små kort så att de kan träna på klockan samt ett häfte med korsord med arbeten vi arbetat med under år 2. Det är viktigt att hålla igång kunskaperna under sommarlovet. För att det ska kännas viktigt och nyttigt har jag skickat med dessa två uppgifter. Har ni andra tips och idéer, ni som känner er barn, är det fritt fram att välja.

Höstterminen börjar måndag 19 augusti enligt schema 09.00.

Jag vill tacka för det här läsåret och önska er alla ett skönt sommarlov.

Hälsningar, Maria och Rima!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *