Klassfest 2A

Info från klassföräldrar:

Kära elever/föräldrar/lärare i klass 2a!


Det har tydligen uppstått ett missförstånd gällande avslutningsdagar/klassfester för resp klass och ”partaj”. Vi blev inbjudna av klass 2B till deras grillfest som en kul grej men det var endast om vi ville ha något extra att hitta på. Vi skulle ha varit med tydliga i informationen kring detta. VI kommer självklart ordna något eget 😊 Så här nedan följer den info som gäller vår klass och den klassfest vi planerat för. Jag (Ingela) har haft kontakt med Maria Gedeon och hon kommer lägga upp rätt info på vår blogg under morgondagen (söndag). Tack Maria för detta! 🙏🏻


Vi gör även så att ”nollar” alla som anmält sig till 2B:s grillning och kommer meddela ansvarig det (Monica Evans). Obs!! OM ni fortfarande vill delta i deras grillfest – anmäl er igen! Ok, hoppas jag fått fram bra och tydlig info nu! Lova att maila/messa mig om ni har frågor. Minsta lilla – så vi inte missar varann 🙂 mail har ni ju ovan men mitt nr är Ingela: 070-6520531 (endast sms tack!). //Ingela OBS! Nedan följer info kring klassens klassfest/picknick! Skrolla ⤵️


🎊 KLASSFEST 2A 🎊
Datum: Måndag 10/6
Tid: 18:00
Plats: Steningebadet (vid ev regn återkommer vi med en plan b)
Övrigt: Alla familjer tar med sig sin egen picknick-korg. Vi klassföräldrar ordnar med tipsrunda och ev några lekar om barnen önskar. Kanske vågar någon ta årets första dopp? 😊 Ta med en fotboll, freesbee – ja vad ni känner för helt enkelt!
Varmt välkomna allesammans!

// Klassföräldrar för årskurs 2a 💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *