Veckobrev v.10

Hej, här kommer viktig information och datum:

Fredag 8/3 utflykt till Tekniska Museet för följande elever: Leon, Keeghan, William G, Cesar, Emma, Sigrid, Danyal, Erik, Tayma, Alexander L, Alexander P, Christian, Abraham, Felicia, Liam, Hampus och Anael. Vi tar bussen 08.10, viktigt att vara på skolan senast 08.00! 

Tisdag 12/3 utflykt till Tekniska Museet för följande elever: William R, Evelina, Greta, Alfred, Adin, Edvin och Nellie.  Vi tar bussen 08.30, skolstart i vanlig tid.

Skolan står för matsäck vid utflykten, den består av ostbaguette, festis och frukt. Vill man komplettera går det bra. Om det är någon vårdnadshavare som kan följa med är det ett plus. Maila mig om ni har möjlighet att följa med.

Onsdag 13/3 uppträder vi på Kulturum med vår dans som vi tränat på med Kulturskolan. Vi samlas på skolan 07.45 för att ta bussen 07.57. Det är jätte viktigt att komma i tid!

Vi vill även meddela att Mattias har fått byta klass till klass 2B. Detta beslut togs av oss pedagoger och mattias föräldrar. Vi alla kommer sakna dig Mattias. Vilken tur att du fortfarande är nära, detta betyder att alla i klassen kommer kunna träffa dig på rasterna. 🙂

//Maria G

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *