Skridskor imorgon

Välkomna tillbaka efter sportlovet! Jag hoppas att ni fått vilat och fått njuta av vårvärmen under lovet. Härligt att snön är tillbaka nu efter lovet. Vissa elever har varit på fritids medan andra varit hemma. Jag har tyvärr drabbats av öroninflammation, därmed blir jag sjukskriven tills på onsdag. Vi håller tummarna att jag är tillbaka på torsdag igen. Rima och en vikarie har hand om klassen då jag är borta.

Imorgon ska eleverna åka skridskor i ishallen vid Märsta centrum kl. 09.15-11.15. Medtag skridskor, hjälm, bra ytterkläder, extra kläder om kläderna blir blöta samt någon extra frukt/smörgås. Vi blir tillbaka till skolan vid lunch. Om det är någon förälder som har möjlighet att följa med är det ett plus. Ni kan gärna maila mig om ni har möjlighet att följa med.

// Maria och Rima

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *