Veckobrev V.7

Denna vecka har gått snabbt. Dem elevledda utvecklingssamtalen är nu igång och fortsätter även nästa vecka. Jag hoppas att alla har bokat in en tid. Då det enbart finns anpassad tid för samtal nästa vecka innan sportlovet.

Jag har med oturen varit sjuk torsdag och fredag. Rima och vikarien Melissa har fått ta hand om klassen medan jag varit sjuk. Jag hoppas komma tillbaka nästa vecka. Ingen ny matteläxa har skickas hem idag då jag är sjuk. Eleverna ska fokusera på intensivläsningen, och läsa i 15 min/dag. Läsprotokollet tillsammans med boken man fått låna hem kommer jag att samla in nästa vecka på fredag.

Nästa vecka:

Måndag: Dansen börjar med Maria från kulturskolan.
Tisdag: Simning på midgårdsbadet kl. 9.15. Ta med simkläder, handduk, en extra frukt eller någon smörgås. Om det är någon pappa som skulle kunna följa med och vara med pojkarna i omklädningsrummet kan ni gärna maila mig.
Onsdag: Idrott, ta med innekläder och handduk. Utvecklingssamtal under hela dagen.
Fredag: Idrott, ta med innekläder och handduk. Utvecklingssamtal under hela dagen. Läxa (läsprotokollet) ska lämnas in tillsammans med boken man fått låna med sig hem!

//Maria och Rima

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *