Roliga timmen istället för idrott

Lite kort om varsel går jag ut med information. Imorgon kommer eleverna inte ha någon idrott då Marcelo idrottsläraren är sjuk och ingen vikaire är ersatt. Därmed kommer vi i klassen anordna en klassaktivitet kallat för ”roliga timmen”. Eleverna har lyckats samlat på sig 14 stjärnor. Vi tillsammans har kommit överens när vi samlat 14 stjärnor så får hela klassen en belöning av något slag.

Vi kommer på roliga timmen ha olika stationer med olika aktiviteter, så som pärla, spel, bild och just dance. Eleverna ska ta med sig eget fika, så som bullar, kakor, risifrutti, riskakor (endast på roliga timmen) eller saft. Om ni inte har möjlighet att fixa fika så bjuder vi på popcorn, saft och kakor.

//Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *