Information V.3

Information gällande nästa vecka!

På tisdagen den 15/1 åker vi till Naturskolan i Rävsta och är där hela dagen och är tillbaka ca 14.00. Vi blir hämtade med buss kl. 08.15, därför måste alla vara på plats i tid för att hinna med bussen. Vi kommer att få lära oss om rymden och massa spännande saker. Vi äter lunch där. Det är bra att ta med sig en smörgås eller en frukt samt en vattenflaska att äta på förmiddagen.

På torsdagen den 17/1 åker vi till ishallen i Märsta på eftermiddagen mellan ca. 12.00-14.00. Därmed kommer skoldagen dra över med en halvtimme. Eleverna behöver ta med sig egna skridskor och hjälm. Det finns ett fåtal att låna på skolan men inga garantier att de passar. Ta även med en extra frukt eller smörgås och något att dricka ifall man blir hungrig efter skridskoåkningen.

Håll utkik, snart kommer det tider för utvecklingssamtal som kommer vara under v.7-8!

Nästa vecka:

Tisdag: Naturskola
Onsdag: Idrott
Torsdag: Skridskor, Läxor lämnas in (kap 12).
Fredag: Idrott, Nya läxor skickas med hem.

//Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *