Julavslutning

Imorgon den 20/12 kl 18.00, är det julavslutning på skolan. Eftersom vi avslutar på torsdagkvällen istället för på fredagen, så innebär det att avslutningen räknas som obligatorisk skoldag. Fredag den 21/12 är det ledigt från skolan, fritids är öppet, 

Vi träffas klassrummet kl. 17.00 för fika innan gemensamma avslutningen ute på scenen. Som nämnt tidigare medtar man egen fikakorg.  

Jag vill passa på att tacka för denna termin. Eleverna har kämpat för fullt och utvecklats kunskapsmässigt i full  fart. Jag vill även säga att våra elever var så duktiga på lucian. Vi har fått mycket feedback av andra lärare, föräldrar och rektorn. Nedan kommer några bilder på lucia-tåget: 

Som avslutning på veckan och på naturfritids har vi idag bakat eget bröd utomhus. Vi hade en utedag med bakning och tipsrunda.

Imorgon kommer eleverna få en belöning dels för att de samlat ihop 14 stjärnor och som avslutning av terminen. Vi kommer baka egna pepparkakor, pyssla, spela kahoot och dansa just dance.

Tävlingsformulär för läsning under jullovet kommer att skickas hem med barnen imorgon. Här nedan bifogar jag även en bild på formuläret. Pusha ditt barn att läsa och lösa gåtor under lovet. Tänk på att vi har chansen att bli en av Sveriges bästa läsare ännu en gång. 

Jag vill önska alla elever och föräldrar en god jul och ett gott nytt år. Vi ses igen i januari. Skolan börjar igen tisdagen den 8/1-2019. Fritids och skola har studiedag den 7/1-2019, därmed är skolan stängd. 

Med vänlig hälsning, 

Maria och Rima 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *