Välkomna tillbaka

Hej!

Varmt välkomna tillbaka. Här kommer lite kort information om terminsstarten. Eleverna börjar skolan den 20/8 kl. 9.00. Vi träffas vid klassrummen vid de gröna dörrarna (vid idrottssalen).

Föräldramötet kommer äga rum den 4 september kl. 18.30. Mer information kommer.

En vanlig skolvecka ser ut som följande:

Måndag: 09.00-13.30, skogen
Tisdag: 08.10-13.30
Onsdag:  08.10-13.30, idrott
Torsdag: 08.10-13.30
Fredag:08.10-13.30, idrott

OBS! Matenheten har nya riktlinjer vilket innebär att all specialkost måste anmälas. Har eleven allergier måste läkarintyg lämnas in. Har eleven specialkost pga etiska eller religiösa skäl skall detta anmälas på nätet via Matenhetens hemsida.

Några nyheter på personalfronten i galaxskolan:

Eleverna har fått nya lärare för detta läsår, en ny idrottslärare som heter Marcelo Gomez. En ny speciallärare som heter Eva Segerbäck. Carina Sandberg som flera elever haft anknytning till i klassen har fått en ny tjänst som biträdande rektor. Eleverna kommer även få träffa på Ricky på fritids som kommer vara inne hos treorna som resurs.Skolan har även fått ny musiklärare, Laura Hernangez och textilslöjdslärare, Carina Olofsson Persson. Dock kommer dessa lärare inte undervisa eleverna i 2:an.

Vi ses på måndag, vi ser fram emot det!

/Maria, Mari och Rima

 

Ett svar på ”Välkomna tillbaka”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *