Tack för denna termin!

Hej alla föräldrar och barn!

Stort tack för er närvaro på avslutningen idag! Eleverna var super duktiga! Vi fick höra vattensången om ”vattnetskretslopp”. Vi pedagoger i klassen vill tacka för denna termin, och vi ser även framemot höstterminen. Höstterminen börjar igen den 20 augusti kl. 09.00.

Stort tack för alla fina presenter vi fått av er elever och föräldrar. Stort tack även till klassföräldrarna som arrangerat för klassträffen vid steningebadet, ”det var väldigt uppskattat av pedagoger och elever”.

Passa på att läsa under sommaren! Eleverna har fått med sig information om hur viktigt det är att underhålla läsningen under sommarlovet. De har fått i uppgift av mig att registrera sin läsning på www.jagharlast.se All information ombud det går till har de fått med sig hem. Vi har även i skolan provat på att registrera vår läsning. Eleven som läser flest sidor kommer vinna en bok i början av årskurs två! Vi kommer även bjuda på fika för hela klassen för att ha tränat på sin ”läsning”. All info finns här nedan:

/ Maria G, Mari HB, Rima H

2 svar på ”Tack för denna termin!”

  1. Jag och Orachon får tacka er samtliga för detta läsår. Edvin har tyckt det varit jätteroligt i skolan och jag vet att han redan ser fram emot att börja i tvåan,

    Trevlig sommar
    Thomas och Orachon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *